24 October 2010

GP JORAN

Hari ni aku pergi memancing @ GP JORAN bersama ngan cousin2 aku...
tp cam sial je...joran aku sorang je yang xsangkut ikan...
joran lain tu dgn ikan semilang,baung,duri...byk ag r...
mmg hari ni hari sial aku r..tension aku dibuatnya....
tp xpe...memancing kena byk sabar...btul x?

esok pagi aku akn sambung sesi GP ni...
kul 7 pagi dah nk gerak ke kuala sungai sebab masa tu ikan byk...
dlm kul 12 lak kita org nk gerak pegi main casting @ kilat...
besenya ikan toman ngan haruan yang kena men style casting ni...
dapat ke x tu xtau ag...
kita tunggu dan lihat esok...
esok aku bg taw korang ape hasilnya kay....

tunggu smbungan cerita ni esok...daaa...





No comments: