03 November 2010

Thanks Pada Semua Followers..

  • Soul nak ucapkan terima kasih pada semua yang sudi follow Soul punya blog ni...xlupa juga pada semua yang support Soul selama ni..
  • As you all already knew,that Soul ada wat Top 100 Followers kan..dan Soul janji nk bagi award pada 100 follower pertama
  • Soul...so Soul akan bagi award tu dari semasa ke semasa dalam tempoh dua hari ni..sebarang kelewatan soul minta maaf okay.So be alert kay...
  • Award ni xcantik pun..biasa2 je..yelah Soul ni xde bakat n x kreatif...hehek..
  • Ni award korang semua..



  • Thanx lagi sekali pada semua follower Soul....Soul hargai korang semua sb sudi jd kawan Soul...may god bless you all.... :)




6 comments:

Atsuko Ichirou said...

sy termasuk kan??
hehee

Aisyah AR said...

yay!!! sya tau sya termasuk juga!! huhuuuu...dapat award dari soul!!! sankyu!!! sankyu!! sya amik tau...nk tempek kat blog!! huhu..

eRza farEeha said...

boley amik la ni kn..kih3...

MiKe $ouLeatER said...

boleh je...amik la..

eRza farEeha said...

thx soul..:)

MiKe $ouLeatER said...

sama2....