06 October 2011

LAWAK BODOH 18SX

jayman bertanya kepada bapanya...


JAYMAN: pak, betul ke make love tu best???


BAPAK: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!


JAYMAN: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best???


BAPAK: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?


JAYMAN: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?


BAPAK: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak?!


JAYMAN: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?


BAPAK: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!


JAYMAN: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?


BAPAK : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!


JAYMAN : waaahhh... bapak ni pandailah!


BAPAK : :)

No comments: