30 October 2010

~DIDOZEL DOMAIN GIVEAWAY~


Post kali ni souleater nk kongsi ngan korang pasal contest yang souleater nk join ni...Contest ni dianjur oleh Didozel..Ok,contest ni adalah berkenaan dengan domain korang.Ni adalah peluang koramg untuk memendekkan domain korang yang panjang tu.Untuk maklumat lanjut,korang baca post ni kay..









Tarikh tutup Domain Giveaway
 ini adalah pada 14 November 2010.


Bagaimana Hendak Join Domain Giveaway Ini?

1- Follow blog Didozel Dot Com.

2- Copy dan paste banner Domain Giveaway ini ke sidebar blog anda.

3- Buat satu entri mengenai Domain Giveaway ini menurut kreativiti anda.

*Jangan lupa link kan entri anda itu ke entri ini balik ya.
*Jangan lupa nyatakan domain yang anda kehendaki. Misalnyasatriabajakhitam.com

4- Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger/kawan anda untuk join Domain Giveaway ini.

5- Emailkan url entri anda ke email Alessandrorahman@ymail.com dan bukan di ruangan komen. Ini kerana ruangan komen ada sedikit masalah. Kadang-kadang form intense comment yang muncul dan kadang-kadang comment default yang muncul.

Rebutlah peluang ini sementara masih sempat.Mari kita memeriahkan contest ni..

by : d+_-b(souleater)



Domain pilihan saya =  souleater.com




tag :kelaotnurul , BG




4 comments:

+budak gem0k+ said...

alamak..BG da nak balik kampung..xde intenetla kat kampung skang..kamoo tag orang lain k..hehe..thanx..

Alessandro said...

Terima kasih kerana join. Jangan lupa nantikan keputusannya ya. ^__^. Pemenang adalah melalui cabutan.

suzie rahman said...

hihi gud luck

MiKe $ouLeatER said...

mekasih..gud luck gak to suzie and thanx coz tag me...huhuhuhu...mekasih cikgu