20 January 2011

I'm Back....

haloo semua.....
pe cer korang sekarang...lama tak contact ngan blogger-blogger...
mike post ni just nk bgtaw that i'm back..
sorry la pada semua sebab mike lama tak update blog mike ni..
bukan nya apa,mike stop update dulu sebab masa tu nak final exam kan,so study la...
then terus semester break...masa semester break tu pulak internet kat rumah mike buat hal...
tiga kali buat report tapi tak ok2 gak...
after dyeorang siasat rupanya main kabel kena curi...mike engatkn rumah mike je tak de line,rupanya satu perumahan pun takde line...huuhuhuhu..
so i am really sorry about that...
:)

2 comments:

Firdaus Kasim said...

lama x jumpa bro? apa kbr? aq dah letak banner kau kt firdauskasim.blogspot.com
nnti kau pun letak banner aq taw

MiKe $ouLeatER said...

beres bro...