07 July 2012

HAND PHONE atau PARTNER SEBELAH

Terdetik pulak hati aku nak post  tentang isu ni...
Bukannya apa...da bayk kali benda ni happen depan mata aku sendiri...
Almaklumlah aku kan kutu rayau...hahahaha..
ok now kita start pasal isu ni...jeng3x..!!

Aku xpaham la tgk pasangan couple yang kluar date tapi xbercakap..
Yang balak ni jalan pandang depan je...pastu si awek ni daripada mula asyik duk main hand phone..
Boley eyh date mcmtu..aduhai,membosankan...xde ase mesra langsung...baik kau kluar sorang2 je..


Lagi satu yang aku pernah nampak la..tapi yang ni okay sikit la..satu pasangan couple ni,bercakap la jugak..tapi si balak ni xhabis2 main mesej...
HALLO BRO,LU JAGA LA SIKIT HATI AWEK LU TU DER...SYUKUR LA SIKIT LU ADE AWEK..HARGAI LA SIKIT DYE..XKISAH LA LU TENGAH MESEJ MAK LU KE APA KAN...TP POMPUAN NI CEPAT RASE SANGSI...
Ni citer last la..

Yang ni member ngan member....Yang si A ni ajak B kluar, tapi bila da kluar,kejap2 bunyi msj.....da ajak kluar tp duk layan awek mesej...kesian la si B ni macam dipinggirkan je...


xtaw la aku nk ckp pe....manusia skrg pentingkan gadget drpd manusia lain...huhuhu...apa2 pun ni just nk share cerita je.....thanx sebab baca...

4 comments:

Anonymous said...

btul2...i selalu kena dengan balak i,kadang2 rasa macam dia main kayu tiga je..geram rasa..

Anonymous said...

Tu la perempuan,bila xnak kuar dier ajak sangat...dah kuar duk main henset je...tak kuar kang merajuk pulak..xpahm la aku...

Anonymous said...

masing2 sama je...tak kisah laki perempuan dan yg lain2...

Anonymous said...

good2...